Bedriftsidrettens gruppetreninger og kurs!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 8. Mar 2024

En ny vår nærmer seg, kanskje du tenker som veldig mange andre gjør. I 2024 skal jeg begynne å trene. Når første treningsuke har passert kan man se tilbake på riktig kosthold, 7 treningsøkter og en tilstand av konstant gangsperre preger hverdagen. Treningen som skulle gjøre deg ung og sprek, har nå hemmet bevegelsesen din og kroppen kjennes et steg nærmere pensjonsalderen. 

Men, det finnes håp, og en fornuftig tilnærming som styrker sjansene dine til å holde ut med treningen, som øker motivasjonen og som ikke har bindingstid: Nemlig gruppetreninger i regi av Bedriftsidretten. 

Nye treningsgrupper som starter nå i vår:

  • Spinning
  • Yoga
  • Styke
  • Pilates
  • Zumba
  • Rit Box
  • Utetrening
  • Sterk i egen kropp
  • Løpekurs

Er det noen timer du er nysgjerrige på, da kan du be om en prøvetime hos oss. 

Besøk timeplanen vår og finn din økt: https://nordland.bedriftsidretten.no/page/timeplan 


Å trene sammen med andre er motiverende og effektivt. Noen ganger trenger vi andre til å se, veilede og inspirere oss.På våre gruppetreninger kan du komme alene og få energi av musikken og fellesskapet. Eller delta med venner, kolleger eller bedriftsidrettslaget.
Våre dyktige instruktører tilpasser øvelsene til ditt nivå, enten du er ung eller gammel, godt trent eller nybegynner.

Sammen kan vi styrke både mestring, humør og helse! Er du klar? 





Gampen 2024

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 8. Mar 2024

Velkommen

Du er velkommen til å delta på alle våre 12 løp våren og høsten 2024. Bruk gjerne Gampen til å komme i form. Har du ingen form er du spesielt velkommen og ta gjerne med deg flere arbeidskollegaer til felles trim. Gampen er et lysbetont bidrag til bedre helse!

Med løpeglede i fokus blir vi sprekere! Bli med på Bedriftsidrettens sin tradisjonsrike trimkarusell!

Dette passer for ALLE, uansett nivå!

For påmelding klikk her 

Ønsker du kun å løpe et av løpene i årets karusell, kan du selvsagt det. For enkeltpåmelding må du sende mail til  runar.mellem@bedriftsidretten.no. 

Eposten på inneholde følgende: 

  • Navn
  • Fødselsdato: xx.xx.xxxx
  • Telefonnummer: 
  • Eventuell klubb/bedrift du vil løpe for: (valgfritt) 

Enkeltpåmelding koster 175,- pr løp.

Gampen Terminliste 2024



Sykle til jobben 2024

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 28. Feb 2024

Bli med på Norges største aktivitetskampanje!

Sykle til jobben motiverer til en mer miljøvennlig og aktiv reisevei og hverdag. Årets digitale kampanje varer fra 3. mai til 16. juni. Og alle kan delta, uansett utgangspunkt.
 
 All aktivitet til og fra jobb og på fritiden gir poeng. Både sykling, gåturer, styrketrening, fotball, fjellturer og alt annet kan logges i appen Bedriftsidretten. Under hele kampanjen får du inspirasjon, utfordringer og muligheter til å vinne premier. 

I over 50 år har vi bidratt til bærekraft, samhold og sunn konkurranse blant kolleger, venner, politikere, kjendiser og kongelige.

Å delta med tusenvis av deltakere, bedrifter og organisasjoner gir en følelse av å være en del av noe meningsfylt og større. 

Den viktigste gevinsten? Mer aktivitet, mer energi og mindre utslipp.

 

Les mer om kampanjen på Sykle til jobben.no 

For spørsmål ta kontakt med (sett inn kontaktperson i krets) Trine Strømfjord Gjerstad: trinestromfjord.gjerstad@bedriftsidretten.no eller telefon: 976 83 889.

Nasjonal kampanjeleder Frida Jacobsen: sykle@bedriftsidrett.no eller mobil 906 18 783.



Bordtennis med i BIB cup

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 19. Feb 2024

Bordtennis var også med i BiB-cup for første gang. På løpebanen i Nordlandshallen var det fire bord der kampene pågikk. Selv om vi ønsket oss flere deltakere ser vi på dette som en start. Vinner av turneringen ble Jan-Eivind Johnsen som vant over Truls Moum (bildet). Vi gratulerer med seieren og ønsker velkommen tilbake neste år! Takk til Bodø Bordtennisklubb som sto for gjennomføringen.




Sportsskyting med i BiB cup

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 19. Feb 2024

For første gang hadde vi med sportsskyting i BiB-cup. Det var 5 skudd med luftpistol deltakerne kunne være med på. Det var Bodø Sportsskytterklubb som sto for gjennomføringen. Mange hadde aldri prøvd skyting før, så det ble stor stas å kunne kåre de første vinnerne. I herreklassen var det Håkon Laberg som vant (45 poeng) og i kvinneklassen var det Victoria Nyvik Fjordtun som vant (35 poeng). Vi gratulerer! Vi satser på ny runde med skyting neste år, og for de som ønsker å trene før cupen er det bare å ta kontakt med Bodø Sportsskytterklubb.